Milkshake maken voor 1 persoon

milkshake voor 1 persoon
milkshake voor 1 persoon

Heb je zin om voor jou alleen, of voor 1 persoon milkshake te maken? Heb je weinig tijd, of ben je niet zo gek op in de keuken staan? Dan is dit het perfecte milkshake recept. Ik was binnen twee minuten helemaal klaar. In twee minuten een lekkere zelfgemaakte milkshake serveren is toch niet teveel werk neem ik aan?

Ik had afgelopen week een ovenschotel gemaakt en daarin had ik een paar perziken verwerkt (je weet wel, uit zo’n groot blik) Er bleven nog twee van halve perziken over en daarvan heb ik net een heerlijke milkshake gemaakt. Ik ben geen voorstander van eten uit blik maar voor perzik maak ik wel een uitzondering, graag zelfs.

Milkshake recept voor 1 persoon

 • 2 bollen vanille ijs
 • 2 halve perziken uit blik
 • 150 ml melk
 • Eventueel een mooie toef slagroom
perzik uit blik voor milkshake
Perzik uit blik, daar kun je een heerlijke milkshake mee maken

Hoe maak je binnen twee minuten een milkshake voor 1 persoon?

 • Haal twee halve perziken uit het blik
 • De perziken in stukjes snijden
 • Twee bolletjes ijs in de blender doen, samen met de gesneden stukjes perzik
 • Melk toevoegen
 • De blender aan zetten en na 1 minuut heb je heerlijke romige milkshake
 • Ik ben zelf erg dol op slagroom op de milkshake dus tsja, ondanks dat ik weet dat het niet echt goed voor de lijn is heb ik het toch maar gedaan.
Zeg maar eens nee tegen deze lekkere milkshake met perzik en slagroom
Zeg maar eens nee tegen deze lekkere milkshake met perzik en slagroom

In ieder geval heb ik wel weer 1 stuks fruit binnen. Met verse perzik kan het natuurlijk ook. Ik heb gekozen voor fruit uit blik omdat het wel lekker snel gaat en vaak heb je nog wel wat over als je zo’n groot blik koopt. Overgebleven stukjes perzik kan je ook heerlijk verwerken in toetjes…. Wat dacht je van yoghurt met perzik of nog lekkerder: Griekse yoghurt met perzik.

3 Comments

 1. My name is Justin BiBi and I highly approve this message. Ooow shiiit, ziet er goed uit bro. Ik hou wel van een dikke shake man!

  • jazeker, het kan natuurlijk ook met aardbei of andere lekkere vruchten. Alleen kiwi werkt niet echt goed.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.